Opel Movano cityBOX De meest veelzijdige bakwagen.

28-06-2016
Opel Movano cityBOX  De meest veelzijdige bakwagen.

Opel Movano cityBOX  De meest veelzijdige bakwagen.


Uit het aanbod van bakwagens is er één die opvalt door z’n veelzijdigheid: De Opel Movano cityBOX. Deze biedt ruime mogelijkheden voor al uw lading.


Goed en passend vervoer geeft elke business een boost. Daarom is de Opel Movano cityBOX zo’n goede investering. Deze bakwagen heeft een laadvermogen  tot 1.100 kg. En een laadvolume tot 23m3. Ongekend veel ruimte voor alles wat u wilt vervoeren. Een bijkomend voordeel is bovendien dat u makkelijk kun laden en lossen. De cityBOX is standaard voorzien van een DHOLLANDIA laadklep met een hefcapaciteit van 750 kg. Maar u kunt ook kiezen voor achterdeuren of een rolluik. Net wat voor u makkelijker is.


Voor elk bedrijf een Movano cityBOX.
Naast het laadvermogen en laadgewicht kunt ook nog eens de aandrijving kiezen. Aangedreven op de voorwielen heeft u de beschikking over maximaal laadvermogen door het lage eigen gewicht. Ook kunt u kiezen voor achterwielaandrijving. Dat maakt hem uitermate geschikt voor een aanhanger. En dat kan in uw branche misschien heel goed van pas komen. Voor het zekeren van uw lading biedt Opel diverse opties. Zodat u kunt kiezen wat voor uw bedrijf het beste is.

Opel Certified Conversions: uniek maatwerk
Opel is net zo flexibel als u. Wat u nodig heeft, Opel maakt ‘t. Opel werkt samen met externe ombouwspecialisten om te kunnen inspelen op iedere individuele behoefte. Een gecertificeerde ombouwspecialist is officieel goedgekeurd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van Opel. Deze bedrijven zijn opgenomen in het Opel Certified Conversions-programma. De volledige Opel-fabrieksgarantie blijft van kracht en de fabrieksgoedkeuring biedt de zekerheid van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. De beste garantie voor ongestoorde bedrijfsvoering.

 

Nu doorpakken.
Opel heeft een exclusieve aanbieding.
Dit is het moment om in te stappen. Want zo’n groot voordeel krijgt u niet iedere dag. Allereerst kunt u profiteren van € 1.500,- voordeel op Euro 5(verschil in cataloguswaarde ten opzichte van Euro 6) Maar bovendien krijgt u maar liefst € 6.500,- korting op een Movano cityBOX als u er een uit voorraad neemt. Met al het voordeel en alle mogelijkheden is de Opel Movano cityBOX helemaal gemaakt voor uw bedrijf. Welke ladingen u ook wilt vervoeren! De Opel Movano cityBOX rijdt u al vanaf € 33.500,-. Ga langs bij de Opel bedrijfswagendealer. Ze maken graag een voorstel op maat.

 

Geef je onderneming de ruimte.
Stap nu in een Movano cityBOX.
Gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot: liter/100 km 10,6 – 8,0; kms/liter 9,4 – 12,5 ; CO2 gr/km 216 – 249. Kijk voor meer info en verkoopvoorwaarden op opel.nl. Prijs excl. btw/bpm excl. kosten rijklaar maken.