Opening Parketservicepunt Leeuwarden succes

06-10-2014
Opening Parketservicepunt Leeuwarden succes

Opening Parketservicepunt Leeuwarden succes


LEEUWARDEN – Een twintigtal enthousiaste parketteurs heeft 22 september de opening bijgewoond van het elfde Parketservicepunt bij het filiaal van Koninklijke Peitsman in Leeuwarden. Tjeerd Nijboer, vertegenwoordiger rayon Friesland, opende eind van de middag het Parketservicepunt officieel en pakte direct daarna uit met de klikvinyl- en laminaatcollecties van Beautifloor. Voor het installeren van de vinylvloeren legde hij de houtmannen alles uit over de ondervloeren, strippen en benodigde gereedschappen. “Als er na het leggen iets fout gaat, zijn onze producten van Edding de ideale manier om beschadigingen te behandelen.”

Vervolgens was de beurt aan Pieter Pruyn van Lecol met een verhaal over zijn lakken, oliën en schuurmiddelen. Bij dit laatste lag de nadruk op krasvrij schuren met de Multihole-producten. In het magazijn demonstreerde Lecol het logen van onbehandelde eiken planken met Lobasol ActiveColor, die vergrijst en verbruint. Vervolgens werden de geloogde planken behandeld met de witte 2K Impregneerolie.

Parketfabriek Lieverdink sloot de avond af met Q2. Kees Pouw: “Ons Q2 tweelaags semitapis is de perfecte aanvulling op je bestaande tapisassortiment. De drager is gemaakt van speciaal geselecteerd berkenmultiplex. De 4 millimeter dikke toplaag bestaat uit hardhout en is te verkrijgen in meer dan 40 houtsoorten. Het grote verschil met tapis is de mes-en-groefverbinding, die direct een zeer vlakke vloer oplevert.”