Oproep aan architecten en interieurdesigners

Gent 14-02-2014
Oproep aan architecten en interieurdesigners

Oproep aan architecten en interieurdesigners


GENT - Presenteer uw meest verbluffende realisaties in een inspiratieruimte op European Floor & Wall Exhibition. Op deze vakbeurs te Gent krijgen bezoekers de kans in de ‘Floor & Wall Design @ EFWEX’ inspiratieruimte een beeldprojectie te bekijken met mooie beelden van opmerkelijke projecten uit binnen- en buitenland. Locaties waar de houten vloer, muur of gevelbekleding een unieke schoonheid of innovatieve invulling brengt. Of waar het origineel en creatief gebruik van vinyl, laminaat of LVT de locatie een ziel geeft. Kortom: in deze donkere ruimte kan de bezoeker middels een bijzondere ervaring inspiratie opdoen en het creatieve talent van architecten en designers uit diverse landen ontdekken!

 

Buitenkans

Voor deze projectie verzamelt beursorganisator FFI momenteel projectbeelden via exposanten, architecten en designbureaus. “Voor hen is dit een buitenkans hun werk te presenteren aan een divers vakpubliek en zo nieuwe klanten te winnen en professionele netwerken op te bouwen”, legt Filip De Ridder uit.

Ieder beeld van een project komt vijf seconden in beeld en draagt een discrete vermelding van architect, plaats en uitvoerder. De beelden met informatie over de architecten, designers, aannemers en gebruikte producten worden bovendien op een website geplaatst, zodat ze ook na afloop van de beurs in detail te bekijken zijn.

Aarzel niet en neem contact op met de beursorganisatie via [email protected] of +32 (0) 496 291 583.