Optimaal gebruiksgemak en natuurgetrouwe look en feel

22-11-2022

Om de naamsbekendheid van Floorlife te vergroten en het merk kracht bij te zetten, is het verhaal van een Floorlife vloer verwerkt in een prachtige merkvideo.

In deze video staat de merkidentiteit van Floorlife centraal en wordt er 'indirect' ingezoomd op de producteigenschappen van Floorlife vloeren. Om het merk nog meer onder de aandacht te wordt er volop online geadverteerd met de Floorlife merkvideo. Het uiteindelijke doel is dat de consument door middel van deze video, op zoek gaat naar een dealer in de buurt.

Optimaal gebruiksgemak en natuurgetrouwe look en feel

De krachtige, moderne vloeren van Floorlife geven een huis extra karakter. Pvc, laminaat en parket met een verhaal. Je ziet het vakmanschap en voelt direct de liefde waarmee de Floorlife producten zijn ontworpen. De karakteristieke en robuuste vloeren zijn een mooi voorbeeld van hoe je het beste van twee werelden kunt combineren: enerzijds het optimale gebruiksgemak en anderzijds de natuurgetrouwe look en feel.

Floorlife is een vloerenmerk van Cotap, speciaal opgericht voor de parketteurs. Floorlife staat bekend om de bijzondere collectie harde vloeren: pvc, laminaat en parket. Ambacht, vakmanschap en karakter spelen een belangrijke rol binnen het merk.