Organisatorische ontwikkelingen bij Estillon

08-01-2016
Organisatorische ontwikkelingen bij Estillon

Organisatorische ontwikkelingen bij Estillon

UDEN- Na 10 jaar voor Estillon als Commercieel Directeur te hebben gewerkt, gaat Paul van Kassel Estillon verlaten. Paul heeft een nieuwe uitdaging gevonden waar hij op 1 maart aanstaande zal beginnen.

Zijn vertrek wordt opgevangen door onze Sales Manager in de persoon van Hans Conde y Nieto en de nieuwe Product Marketing Manager; Arno Philipsen (voorheen werkzaam bij Forinn en Carpet Right). De algehele leiding is en blijft in handen van Richard Bosveld.

Op Domotex laat Estillon haar systeemvloeren voor elastische vloeren zien. Stuk voor stuk in eigen huis gefabriceerd. De productontwikkeling loopt op volle toeren en in 2016 verwacht het bedrijf uit Uden revolutionaire nieuwe producten te introduceren als aanvulling op het producten gamma. "Met een ervaren team van medewerkers en een moderne productieafdeling van systeemvloeren, de toekomst ziet er prima uit!", zo stelt men in Uden.

Op Domotex stelt het bedrijf relaties in staat om Paul te bedanken voor de samenwerking. Estillon nodigt de bezoekers dan ook uit om op zondagmiddag 17 januari vanaf 16.00 uur het glas te heffen op het nieuwe jaar én om Paul succes te wensen met zijn verdere carrière.

Dagelijkse planning van de demonstraties tijdens Domotex (hal 6, D46):

10.00 - 12.00 uur: systeemvloeren (Smartfloor en Floorfixx);

12.00 - 14.00 uur: ondervloeren voor laminaat en PVC-klik (Soneco en Timberbase Plus);

14.00 - 16.00 uur: ondervloeren voor tapijt incl. tapijt spannen (Egalsoft en Elegance Black FR).