Oude bekende onder nieuwe vlag

21-08-2015
Oude bekende onder nieuwe vlag

Oude bekende onder nieuwe vlag

OUD GASTEL- Aspecta Vloeren heeft een nieuwe verkoopdirecteur: Nicola Boon. Hij is vanaf heden verantwoordelijk voor de verkoop van de LVT collecties van Aspecta en zustermerk Vertex in Europa, Rusland en het Midden Oosten.

Boon heeft meer dan 20 jaar ervaring in de internationale vloeren branche en interieur design. Hij was voorheen leidinggevende bij Woodpecker. Nicola heeft veel ervaring in productontwikkeling, marketing, succesvolle introductie van producten, international key account management en het doen toenemen van verkoopcijfers in Europa, aldus Aspecta.

Hij zal opereren vanuit Oud Gastel en verantwoordelijk zijn voor heel Europa, Rusland en het Midden Oosten. Hij zal rapporteren aan Marcel Kies, die vorig jaar tot managing director van Aspecta in Europa, Rusland en het Midden Oosten is benoemd. Kies: "We zijn heel blij met de komst van Nicola. Onze ambities voor de omzetgroei van Aspecta en Vertex zijn groot en daarom investeren we in de beste mensen die er te vinden zijn. Nicola's lijst van prestaties is aanzienlijk en we kijken er naar uit om gebruik te kunnen maken van zijn vele vaardigheden." Aspecta is onderdeel van de Vertex Group, een internationale vloeronderneming uit het Amerikaanse Norwalk, Connecticut, met vestigingen in meer dan 40 landen.