Palio, in dit geval zonder paarden...

12-09-2017
Palio, in dit geval zonder paarden...

Palio, in dit geval zonder paarden...


RIJSWIJK - Designflooring introduceert de nieuwe Palio Gluedown collectie met trendy, grote plank- en tegeldesigns. Bij Palio denk ik direct aan de historische paardenrace op het schitterende Piazza del Campo in Siena, maar dit terzijde.

Designflooring introduceert de nieuwe Palio Gluedown-collectie met een verscheidenheid aan "hedendaagse kleuren en zeer realistische designs". Als reactie op de vraag van interieur architecten naar grotere plank- en tegelformaten, introduceert Palio Gluedown tien realistische houtdesigns (1219,2 x 177,8 mm) en vier klassieke steendesigns (4547,2 x 304,8 mm), elk met een dikte van 2mm en een 0,3 mm slijtlaag.

"Elke plank en tegel beschikt over realistische kleuren, texturen en nerf details en een duurzame en eenvoudig te reinigen slijtlaag, ontworpen om het dagelijkse thuisleven te kunnen weerstaan", aldus de fabrikant. Van de tijdloze, asgrijze kleuren van Linosa tot de goudbruine ondertonen van de warme Matera, er is een ruim aanbod om uit te kiezen voor ieder interieur.

Palio, in dit geval zonder paarden...

"We zijn verheugd over de uitbreiding van onze productportfolio door deze nieuwe collectie in Nederland te introduceren. De collectie heeft dezelfde populaire plankgrootte als onze gevestigde Van Gogh-collectie, maar dan in een nieuw formaat met 2mm dikte en een 0,3mm slijtlaag", aldus Steve Curry, Europees directeur verkoop van Designflooring.


"We zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse markt blij zal zijn met Palio Gluedown, vooral omdat het interieurarchitecten zelfs meer keuzes biedt. Onze nieuwe collectie is ideaal om een ruimte op te frissen of een beetje kleur toe te voegen, zonder daarbij de natuurlijke stijl te verliezen. Alle nieuwe designs zijn gedefinieerd met gevarieerde kleurschakeringen en tinten, net zoals in echt hout of steen. Palio Gluedown voelt echter zachter en warmer aan en is eenvoudiger in onderhoud, wat geweldig is voor elk huis".


Palio Gluedown biedt een levenslange garantie voor woontoepassingen, is waterbestendig en compatibel met vloerverwarming voor extra comfort.


Voor meer informatie, bezoek designflooring.com