Pallmann nu ook bij De Houtmeester

Pallmann nu ook bij De Houtmeester | Parketblad


PANNINGEN – Parketgroothandel De Houtmeester heeft zijn assortiment lijmen, lakken en oliën uitgebreid met die van Pallmann. “Jos Derks en Martijn Bonkenburg vormen samen met hun jonge dynamisch team van enthousiaste medewerkers een krachtig geheel. Deze groothandel is sterk in het leveren van maatwerk, en daar passen onze producten voor het installeren, afwerken en onderhouden van parket prima bij. Zo staan we samen sterk in Brabant en Limburg!”, vertelt verkoopleider Pallmann Jelle Renes van Unipro. Op de foto schudt hij de hand van Martijn Bonkenburg (l).

 

Begeleiding op werkvloer

Deze parketgroothandel heeft niet alleen een compleet Pallmann-assortiment (www.pallmann.nl) op voorraad staan, maar levert ook deskundig advies en begeleiding op de werkvloer. “Bijvoorbeeld als je voor het eerst met deze producten werkt. Applicatiespecialist Martie Schilderinck van Pallmann gaat dan met je mee, en leert je handige trucjes”, aldus Bonkenburg. “Ook leveren wij nu de Wolff Starvac M | 55. Deze TNO-gecertificeerde stofzuiger voldoet aan de Nederlandse Arbo-wetgeving voor het schuren van hardhouten vloeren.”

De Houtmeester Parketgroothandel (www.dehoutmeester.nl) is opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdkantoor in het bij Eindhoven gelegen Panningen. Even verderop in Eindhoven Acht worden bij Sherwood Finishing vloeren verouderd en afgewerkt. In Hoofddorp en Zonhoven (bij Hasselt) zijn afhaalcentrums.