Pallmann: Pall-X98 Gold is een gouden zet

23-11-2015
Pallmann: Pall-X98 Gold is een gouden zet

Pallmann: Pall-X98 Gold is een gouden zet

HAAKSBERGEN- Voor een slijtvaste en waardevolle parketvloer heeft de 2-componenten parketlak bewezen de beste kwaliteit oplossing te zijn, zo beweert Pallmann.

De PALL-X 98 wordt al jaren wereldwijd geroemd om de goede vloei en de hoge slijtvastheid, zo stelt fabrikant Unipro. Dankzij continue ontwikkeling op het gebied onder andere snelle droogtijd en eenvoudige verwerking, hebben de Pallmann parketspecialisten het product nog verder weten te optimaliseren. Daarom is deze lak bekroond met de toevoeging ‘GOLD’!

De eerste ervaringen met de Pall-X 98 GOLD in Duitsland liegen er niet om, zo juicht Unipro: parketteurs en consumenten zijn laaiend enthousiast over het werken met, en de resultaten van het product. Dat zit hem in de slijtvastheid, snelle droogtijd en prachtige uitstraling. Vanaf heden is de PALL-X 98 GOLD ook in Nederland verkrijgbaar, in de uitvoeringen mat en half mat.

De PALL-X 98 GOLD heeft een zeer snelle droging en de uiteindelijke kracht is ideaal voor parketvloeren die intensief worden belast. De onlangs behandelde vloeren van een middelbare school in Amersfoort en het Wereldmuseum in Rotterdam zijn hier een goed voorbeeld van. Met een VOC-gehalte van minder dan 5% is de PALL-X 98 GOLD tevens gecertificeerd met EMICODE EC 1R Plus.