PALLMANN sponsor Workcamp Parquet

31-08-2018
PALLMANN sponsor Workcamp Parquet

PALLMANN sponsor Workcamp Parquet
Van 1-8 september is het zover: dan vindt de vijfde editie plaats van Workcamp Parquet, ditmaal in Arcen. Vijfenveertig parketteurs komen er bij elkaar om de parketvloer van het gelijknamige kasteel te reconstrueren. PALLMANN is sponsor van dit bijzondere evenement en levert de lijm, afwerking en technische ondersteuning op de vloer.

Dat de groep internationale parketteurs houdt van een uitdaging moge duidelijk zijn. De prachtige parketvloeren in de ‘Groote Zaal’ en de kleinere ruimte ‘Klavierzimmer’ die in de jaren ’80 verloren zijn gegaan, worden aan de hand van foto’s teruggebracht in de oude glorie. In de ‘Groote Zaal’ van bijna 100 m² komt een parketvloer met een omkaderd eiken Carré-patroon noten biezen te liggen. Hier worden de producten van PALLMANN toegepast. In de kleinere ruimte een eiken visgraat.

PALLMANN is net als vorig jaar – toen het evenement in Duitsland plaatvond – trotse sponsor van het Workcamp Parquet. PALLMANN staat met haar producten voor kwaliteit en werkt graag mee aan een dergelijk, hoogstaand parketkunstwerk. Elke dag zal er iemand van PALLMANN aanwezig zijn en tijdens de workshops die op donderdag 6 september gegeven worden zelfs vergezeld door collega’s uit Duitsland. De producten die worden toegepast bestaan uit de 1-component premium STP-parketlijm PALLMANN P6 – een oplosmiddel-, water- en weekmakervrije parketlijm – en Magic Oil Ergo 2K – de ergonomische 2-componenten parketolie – als afwerking.