Parketblad bezoekt Domotex Russia

02-10-2012
Parketblad bezoekt Domotex Russia

Parketblad bezoekt Domotex Russia


MOSKOU – Parketblad heeft vorige week Domotex Russia bezocht. De eerste editie van deze vloerbedekkingvakbeurs vond van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 september plaats in de Russische hoofdstad. Zo’n 120 exposanten vulden daar een hal in het aan de rand van deze miljoenenstad gelegen Crocus Expo IEC. Tegelijkertijd met deze vakbeurs (www.domotex-russia.com) hadden in het grote beurscomplex de vakbeurzen Heimtextil Russia en R+T Russia plaats.

 

Domotex-organisator Deutsche Messe promoot de beurseditie in Moskou als poort voor fabrikanten en handelaars naar een snel groeiende afzetmarkt van circa 140 miljoen mensen in Rusland en de vele andere landen van de voormalige Sovjet-Unie. Onze redactie sprak op de drie beursdagen van Domotex Russia met exposanten en bezoekers uit Rusland en de omringende voormalige Sovjet Unie-republieken, Azië en Europa. Ook uit Nederland en België kwamen wij genoeg bekenden tegen. Bekijk de foto’s maar eens! Klik op de i voor de bijschriften.

Bezoekersaantallen zijn nog niet bekendgemaakt. In Parketblad van 16 november kunt u meer lezen over de eerste Domotex in Rusland. Ook besteden wij in deze editie aandacht aan de moederbeurs die van 12 tot en met 15 januari plaatsvindt in Hannover (www.domotex.de en www.hannoverconsultancy.nl). Nog geen abonnee? Onder Abonneren & Lezersservice kunt u een gratis proefnummer aanvragen!