Parketgroep Nederland en Peitsman sluiten raamovereenkomst

23-03-2017
Parketgroep Nederland en Peitsman sluiten raamovereenkomst

Parketgroep Nederland en Peitsman sluiten raamovereenkomst


NIEUWEGEIN - Deze week is er een raamovereenkomst gesloten tussen ParketGroep Nederland en Peitsman. In deze raamovereenkomst is afgesproken dat de leden van PGN actief aan de slag gaan met de producten van Quick Step.

Onderdeel van de raamovereenkomst is dat er in alle winkels een passende presentatie komt van Quick Step. Tevens zal Quick Step partner worden van de ParketGroep en ruimte krijgen op de website www.parketgroep.nl om het merk te presenteren.

De verkoop van dit merk zal in de winkels gestimuleerd worden met ondersteunende materialen en tevens zullen er in de toekomst gezamenlijke promotionele activiteiten ontwikkeld worden. Namens de ParketGroep is de raamovereenkomst getekend door Hein Kemper (voorzitter) en namens Peitsman tekende Richard Lensen (commercieel directeur). Beide zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking gaat leiden tot hogere omzetten met het merk Quick Step bij de leden van PGN.

Deze raamovereenkomst is onderdeel van de intensievere samenwerking tussen de leden van de grootste parketgroep van Nederland, met inmiddels 26 aangesloten winkels. Op de foto links Richard Lensen en rechts Hein Kemper.