ParketGroep Nederland introduceert kasteelvloeren

ParketGroep Nederland introduceert kasteelvloeren | Parketblad
ParketGroep Nederland introduceert kasteelvloeren | Parketblad


NIEUWEGEIN- ParketGroep Nederland (PGN) heeft een nieuwe collectie fraaie kasteelvloeren geïntroduceerd Deze collectie bestaat uit fijn gelaagde Multiplanken van 28 cm breed met een 4 mm dikke toplaag.

De serie is leverbaar in 2 moderne kleuren (vergrijsd en bruin). Het zijn zwaar rustieke vloeren, gerookt en zwart gestopt. Uiteraard hebben deze behandelingen echte kasteelnamen gekregen, namelijk kasteel de Doornenburg en kasteel de Haar. Dit product wordt speciaal door Royal Dutch Floor geproduceerd in Nederland voor de ParketGroep Nederland.

"Met deze karaktervolle producten willen de leden van ParketGroep Nederland aan de consument laten zien dat ze de échte parketspecialist zijn, waar je moet zijn voor mooie, aparte vloeren en een optimale service. En uiteraard zorgen de vakmensen dat deze perfect gelegd worden !", aldus de Parketgroep. De introductie van deze vloeren en de speciale actie worden ondersteund door een speciale presentatie in de winkel, posters en een folder voor de geïnteresseerde consument. Tevens is er uitgebreid aandacht op de website www.parketgroep.nl en kunnen de vloeren besteld worden via de parketgroep webshop.

Volgens PGN reageert de consument enthousiast op deze nieuwe collectie, "want er zijn al een aantal vloeren verkocht. Uiteraard is deze collectie bij alle 26 aangesloten Parketgroep winkels verkrijgbaar." Hierboven een sfeerbeeld, hieronder een close up van de Doornenburg.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen