Parketlak van de volgende generatie

Producten 16-04
Parketlak van de volgende generatie

Bona kondigt de lancering aan van zijn nieuwste parketlak, Bona Mega EVO®. Deze lak van de volgende generatie biedt een nieuwe state-of-the-art crosslinking’ technologie die wordt geactiveerd wanneer deze wordt aangebracht op het oppervlak.

Parketlak van de volgende generatie

De unieke formule zorgt voor een nog snellere uitharding met een ultieme weerstand tegen krassen, slijtage en chemicaliën.

Parketlak van de volgende generatie

Met een VOS-gehalte van minder dan 3% voldoet Bona Mega EVO® aan de EMICODE® EC1PLUS-certificering en draagt de lak bij aan gezondere werkomstandigheden met een lagere impact op de binnenluchtkwaliteit.

Volgende generatie parketlak

Bona Mega EVO® is de volgende evolutie van Bona Mega, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1996 en een eerste zuurstof’crosslinking’-technologie in de branche bood. Bona Mega EVO® is de volgende generatie die een volledig nieuwe en aanzienlijk snellere technologie bevat die uniek is voor Bona. De ”crosslinking” vindt volledig plaats in de lak zonder het gebruik van externe componenten, waardoor het een aflak van de volgende generatie is.

Bona Mega EVO® garandeert een uniforme kleuring van de houten vloer, zelfs zonder het gebruik van een primer, waardoor het mogelijk is om slechts één product te gebruiken tijdens het hele proces. Het heeft minimale geur tijdens het applicatieproces die daarna snel vervaagt.