Parketpaviljoen op InCoDa

#interieurbouw 19-06-2020
Parketpaviljoen op InCoDa

Beursorganisator Easyfairs creëert speciale aandacht voor het parket op Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2020, die onlangs verplaatst zijn naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. Op InCoDa wordt het parketpaviljoen geïntroduceerd in samenwerking met Parketblad. 
Parketpaviljoen op InCoDa
“Wij zijn heel trots dat we samen met Parketblad een speciale area gaan inrichten voor de parketsector. Op het ‘Parketpaviljoen powered by Parketblad’ staan kennis en netwerken centraal. In aanloop naar de beurs maken wij meer details bekend”, verklaart Mascha de Bruin, Head of Event van InCoDa.
Op het nieuwe parketpaviljoen krijgen exposanten enkele vierkante meters ruimte om hun nieuwste innovatie te presenteren. Het plein focust zich met name op demonstraties, kennisdeling en netwerken. Verder wordt er elke dag een happy hour georganiseerd en worden goodie bags uitgedeeld. De Bruin: “Met dit paviljoen beogen we nog meer aandacht te geven aan de parketsector. Alles draait hier om dat herkenbare, echte houtgevoel.”
“We zijn blij dit te kunnen realiseren, mooie kans voor de parketbranche om met elkaar te verbinden en de innovaties van de branche te kunnen ontdekken”, vertelt Aukje Bruers, Key Accountmanager van Sanders Media.
Kampioenschap
InCoDa heeft een speciale relatie met het parket en andere type vloeren. Dit uit zich niet alleen in het aanbod, maar bijvoorbeeld ook in de samenwerking met Platform Parketbranche voor het Nationaal Kampioenschap Parketleggen. Het kampioenschap gaat alweer haar 22ste editie houden op Interieur Collectie Dagen.
“Tevens is onze insteek om op het vakevent dat de gehele woning- en projectinrichting samenbrengt, voor elke doelgroep een eigen programma te creëren. Hier waren we afgelopen editie al succesvol mee gestart en dit willen we graag verder uitbouwen voor aankomende editie”, legt marketingcoördinator Gerard van Muijden namens InCoDa uit.

Corona-proof
InCoDa stond in eerste instantie gepland op 13, 14 en 15 september 2020, maar is inmiddels verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021 vanwege het coronavirus. Momenteel is organisator Easyfairs vergevorderd met haar plan om al haar events corona-proof te maken, waarbij uitgegaan wordt dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft.
Het protocol om vakbeurzen weer open te stellen, zodat professionals weer veilig en verantwoord naar vakbeurzen mogen, is reeds ingediend bij het ministerie van Economische Zaken. De eerste gesprekken met het ministerie hebben al plaatsgevonden en binnenkort wordt meer duidelijkheid verwacht. De Bruin: “Zodra er ontwikkelingen zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met alle betrokkenen. Daarnaast kunnen belangstellenden ook altijd ons laatste nieuws raadplegen op onze nieuwspagina op de website.”

Parketpaviljoen op InCoDa