Parketservicepunt opent elfde filiaal met seminar

17-09-2014
Parketservicepunt opent elfde filiaal met seminar

Parketservicepunt opent elfde filiaal met seminar


LEEUWARDEN – Maandag 22 september opent Parketservicepunt zijn elfde filiaal bij Peitsman aan de Uranusweg 8 te Leeuwarden. “Hiermee zijn al onze vestigingen nu ingericht als Parketservicepunt en is onze dekking in Nederland compleet. Alles onder het motto dat gemak de professionele parketteur dient!”, aldus Richard Lensen van de Peitsman-directie.

Parketwinkeliers en -plaatsers zijn op de eerste openingsdag in Leeuwarden van harte welkom voor een seminar. Vanaf 17.30 uur gaan de deuren open. Na een gratis hapje en drankje volgt een avond vol interessante onderwerpen. Allereerst Q2, het tweelaags semitapis van Parketfabriek Lieverdink. Dit kun je makkelijk installeren met de leghulp. Ook ga je schuren met de Lecol Multihole en afwerken met de Lecol 2K Impregneerolie en Lobasol ActiveColor, dat verrassende 3D-kleureffecten geeft. Daarnaast is er aandacht voor repareren met Edding en Beautifloor, het eigen pvc- en laminaatmerk van Koninklijke Peitsman. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven doe je nu hier!

 

One stop shopping

De eerste drie filialen van Parketservicepunt openden in de zomer van 2012 te Amsterdam, Den Haag en Nederweert. Met hun samenwerking bieden Koninklijke Peitsman, Lecol en Parketfabriek Lieverdink professionele parketteurs one stop shopping met de vloeren van Lieverdink, de installatie-, afwerk- en onderhoudsproducten van Lecol en de logistieke service van Peitsman. Lensen: “Dankzij deze samenwerking biedt Parketservicepunt goede technische ondersteuning, onder meer met producttrainingen en seminars.”

Naast het volledige assortiment van Parketfabriek Lieverdink (tapis, bourgogne, spaanplaat en ondervloermozaïek) vind je bij Parketservicepunt de installatiematerialen van Lecol. Denk hierbij aan voegenkitten, parketlijmen, -lakken, -oliën, voorstrijk-, egaliseer-, schuur- en onderhoudsmiddelen. Ook het complete assortiment van Koninklijke Peitsman staat tot je beschikking. Dit biedt onder meer Quick-Step (laminaat, parket en pvc), mFLOR (pvc-vloeren, al dan niet met klikverbinding), plinten, profielen, ondervloeren, entreematten en gereedschappen.

Parketservicepunt opent elfde filiaal met seminar