Parketteurs krijgen diploma

Parketteurs krijgen diploma | Parketblad
Parketteurs krijgen diploma | Parketblad


NIEUWEGEIN – Acht parketteurs hebben dinsdag 30 oktober hun vakdiploma gekregen op het ROC Midden Nederland, Bouw & Interieur College. Vijf jonge leggers slaagden voor Niveau 2 en drie gevorderde parketteurs voor Niveau 3.

 

Na een toespraak van Femme de Boer van team Bouw & Interieur kregen de geslaagden voor de Beroeps Begeleidende Leerweg-opleiding Parketleggen Niveau 2 hun diploma’s uit handen van Mari Habraken. Deze parketteur is nu geen docent meer, maar heeft deze jongens gedurende hun tweejarige opleiding begeleid.

“Ik heb deze jongens zien binnenkomen als puber en zich zien ontwikkelen tot jonge volwassenen. De geslaagden hadden al in juni examen gedaan maar door een communicatiefout was de uitreiking helaas vertraagd. Fijn dat deze jongens nu hun welverdiende diploma krijgen”, aldus Habraken. “Voor mij een hele eer deze diploma’s uit mogen reiken aan deze jonge enthousiaste leerlingen. Ik heb hun dan ook een presentje gegevens zodat wij samen kunnen terugkijken op twee succesvolle jaren. En ik wens hen natuurlijk alle succes voor de toekomst!” De geslaagden voor Niveau 2 zijn: Jos van der Steenhoven, Mike Sinke, Guido Schuit, Menno Holtrop en Mitchell van Welie.

 

Gratis éénjarig lidmaatschap

Sahied Nadirhoesein, Marijn Zwachten en Joey Leenders slaagden voor Parketleggen Niveau 3. Dit trio kreeg zijn diploma’s van parketdocent Fred Witkamp. Joey kreeg een extra vermelding omdat hij zowel niveau 2 als niveau 3 in totaal maar twee jaar heeft afgerond. Grote klasse! Na de uitreiking van de diploma’s feliciteerde afdelingsmanager Christa de Wit de geslaagden. Mari Habraken kreeg een mooie bos bloemen voor zijn inzet van de afgelopen twee jaar.Na deze woorden was het woord aan Han Dorenbos bestuurslid van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs. Hij reikte namens deze organisatie (www.gildevanparketteurs.nl) een gratis éénjarig lidmaatschap uit aan de gediplomeerden. Daarna verraste hij Mari Habraken met het erelidmaatschap van het Gilde voor zijn jarenlange inzet voor de parketbranche door hem het mooie schildje met logo te overhandigen. “Daar heb ik echt heel trots op. Zo’n mooie onderscheiding!” Tot slot werd onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig nagepraat. Ook meer leren over parket? Kijk op http://bouweninterieur.rocmn.nl/opleiding/parketteur.