Pergo Product van het Jaar 2013

31-01-2013
Pergo Product van het Jaar 2013

Pergo Product van het Jaar 2013


WIJK BIJ DUURSTEDE – Pergo heeft in Nederland de Product van het Jaar-prijs gewonnen voor zijn collectie Living Expression Classic Plank 2V EndlessPlank. Deze onderscheiding is ‘door consumenten en voor consumenten’, zie www.productenvanhetjaar.nl. “Wij zijn zeer trots op de Product van het Jaar-prijs!”, vertelt Jos de Werd, sales manager Pergo Benelux, trots.

 

“Het winnen daarvan is erg bijzonder en geeft met name erkenning aan ons productontwikkelings- en designteam. Die mensen zijn toegewijd aan marktonderzoek en designontwikkeling, inclusief technische productvooruitgang. Het is dus geweldig dat hun werk op grote schaal erkend wordt!” Het geheim van de EndlessPlank ligt volgens Pergo (www.pergo.com) in zijn vermogen vloerdelen te produceren met perfect passende decors en texturen die bij ieder uiteinde vloeiend in elkaar overlopen. “De echte textuur in combinatie met het gebruik van vellingkanten aan de lange zijden versterkt het effect van echte planken die nooit lijken te eindigen.”

 

Vier eikendecors

EndlessPlank is verkrijgbaar in vier eikendecors: Honing, Taupe, Barrista en Zand. Deze serie maakt deel uit van Pergo’s collectie Living Expression. Deze heeft een kwaliteit die geschikt is voor zware belasting in woonhuizen en gemiddelde belasting in openbare ruimtes. De Werd: “Zoals bij alle Pergo-vloeren is ook deze serie uitgerust met ons gepatenteerde TitanX-oppervlak, een meerlaagse beschermende toplaag. Dit biedt een weerstand tegen slijtage, die de standaardnormen voor commercieel gebruik ver overtreft. Bovendien hebben alle Pergo-vloeren de beste garantie op de markt tegen slijtage, vlekken en verkleuring. En vergeet onze dertig jaar ervaring in toonaangevend design en innovatie niet!”