Peter Nieuwpoort en Marcel Schipper grote winnaars NKP

Peter Nieuwpoort en Marcel Schipper grote winnaars NKP | Parketblad
Peter Nieuwpoort en Marcel Schipper grote winnaars NKP | Parketblad

GORINCHEM - Peter Nieuwpoort van De Houtbron uit Hellevoetsluis en Marcel Schipper van Schipper Parket uit Goes waren de grote winnaars van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen. De eerste won bij de senioren de Rien Bouwmeester Wisselbokaal, de tweede bij de junioren (tot 25 jaar) de door Muboma gesponsorde Ad van Mierlo Bokaal. Het NKP vond vorige week plaats tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter in Evenementenhal Gorinchem. Op de foto NKP-winnaar Peter Nieuwpoort met naast hem Saar Berks (3) en Pavel Barakazjan (2).

Pavel Barakazjan van Bloemen Parket uit Kerkrade eindigde bij de senioren als tweede. Hij scoorde veertien punten minder dan Peter (op een totaal van 828 punten). Saar Berks van Berks Houtbewerking werd met één puntje minder dan Pavel derde. Alle drie de deelnemers kregen ter herinnering een ‘houdbokaal’. Bij de junioren ging de tweede prijs naar Stefan Welp van BRN Parket uit IJsselstein. De derde plaats was voor Leo Weber van LPS Vloeren uit Leiden. De junioren kregen allemaal een door Muboma beschikbaar gestelde bokaal. Alle deelnemers kregen een oorkonde met cijferlijst, drie waardecheques à 50 euro van sponsors Kerakoll, de Plinten & Profielen Centrale en RigoStep, en een leuk aandenken. Bovendien gaat het hele NKP-gezelschap in augustus een dagje naar Sail Amsterdam. De RigoStep Bokaal had dit jaar als thema ‘Werk Goed & Veilig’ en werd gewonnen door de Roemeen Ioan Cinca.

Meer lezen over het NKP 2015? Mis dan het Parketblad van 22 mei niet. Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan.
Junior-winnaar Marcel Schipper (l) met naast hem Leo Weber (3), jury-voorzitter Ruud Boom en Stefan Welp (2).
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen