PGN: nu ook parket in Nederland Collectie

03-09-2015
PGN: nu ook parket in Nederland Collectie

PGN: nu ook parket in Nederland Collectie

NIEUWEGEIN- Speciaal voor de leden van ParketGroep Nederland (PGN) is er een complete collectie houten vloeren samengesteld, bestaande uit multiplank en 3-laags lamel varianten. Deze wordt onder de naam Nederland Collectie op de markt gebracht.

De collectie bestaat uit 20 verschillende vloeren, waarvan meer dan 70 varianten gemaakt kunnen worden. De keus voor de consument wordt nog breder, omdat er een paar onbehandelde versies zijn, die naar wens van de consument ter plekke behandeld kunnen worden, aldus PGN. Deze nieuwe collectie wordt, onder andere, ondersteund door aandacht op de website, door een speciale consumenten leaflet en door een op maat gemaakte banier voor in de winkel. Deze wordt los geplaatst naast de voor deze collectie ontwikkelde winkeldisplay, waarmee de consument eenvoudig de verschillende mogelijkheden kan bekijken.

Met deze introductie bestaat de Nederland Collectie van PGN,  naast laminaat, vinyl en onderhoudsmiddelen, nu dus ook uit houten vloeren. Op korte termijn wordt deze collectie (exclusief geproduceerd voor PGN, aldus de groep van samenwerkende parketspecialisten) nog verder uitgebreid met een aantal nieuwe items.