PGN ontwikkelt het tijdschrift Vloereninspiratie

20-10-2016
PGN ontwikkelt het tijdschrift Vloereninspiratie

PGN ontwikkelt het tijdschrift Vloereninspiratie


RIJSWIJK-De leden van de ParketGroep Nederland vinden het belangrijk dat consumenten de juiste keuze voor de vloer kunnen maken. Speciaal voor de consumenten die net begonnen zijn met het zoeken naar een nieuwe vloer is het tijdschrift Vloereninspiratie ontwikkeld.

In dit tijdschrift kan de consument op basis van de vele foto’s een eerste idee krijgen wat voor vloer men wenst voor de inrichting van het huis. Om dit te kunnen bereiken is er een tijdschrift gemaakt dat voornamelijk bestaat uit foto’s, waarbij wel de verschillende type vloeren die de winkels van ParketGroep verkopen kort aan de orde komen. Vloereninspiratie wordt aan consumenten ter beschikking gesteld die langs komen in de winkel, informatie aanvragen via de website of het boekje bestellen via parketgroep.nl. Tevens is er een online door te bladeren versie beschikbaar, die op de website van de aangesloten leden gebruikt kan worden.

Voor elk lid van de ParketGroep Nederland is een eigen versie gemaakt van Vloereninspiratie. Dit betekent dat de naam en het logo vermeld worden, er een introductie is van de ondernemer en de adresgegevens op de achterzijde staan. Daarmee kan dit inspiratieboekje als uitgave van de eigen winkel aan de consument worden meegegeven. Een extra middel om klanten te verleiden om weer terug te komen naar de winkel. Vloereninspiratie is mede tot stand gekomen door de PGN – partners, die massaal fotomateriaal ter beschikking hebben gesteld. Het is de bedoeling dat dit tijdschrift elk jaar in een vernieuwde versie uitgebracht wordt, zodat het altijd actueel blijft.