PGN start samenwerking met Quick Help

PGN start samenwerking met Quick Help | Parketblad


NIEUWEGEIN – Sinds 1 januari heeft ParketGroep Nederland een exclusieve samenwerking met Quick Help voor de afhandeling van verzekeringsschade op het gebied van vloeren. Deze bemiddelingsorganisatie zorgt ervoor dat verzekerde schades snel en vakkundig worden afgehandeld voor de consument.

 

Hiervoor werkt Quick Help samen met een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, die de schadeafhandeling uitbesteden aan deze bemiddelingsorganisatie. In de loop van 2013 zal dit aantal verder uitgebreid worden. Voor schades op het gebied van onder andere parket-, laminaat- en pvc/vinylvloeren is Quick Help een exclusieve samenwerking aangegaan met Parket Groep Nederland (PGN). Op basis van een afgesproken regionale verdeling wordt de schade aangemeld bij het betreffende PGN–lid, die ervoor zorgt dat de vloer van de consument weer wordt gerepareerd of vernieuwd.

“Quick Help was op zoek naar een strategische partner op het gebied van vloeren, maar stelde wel de voorwaarde dat alleen vakmensen de opdrachten mogen uitvoeren. Aangezien ParketGroep Nederland alleen bestaat uit ambachtelijke vloerenbedrijven en een redelijke landelijke dekking heeft, is er voor samenwerking met ons gekozen. In 2012 hebben wij in een aantal regio’s een proef gedaan. Deze is zo goed bevallen, dat wij per 1 januari de exclusieve samenwerking voor heel Nederland mochten beginnen”, aldus Hein Kemper, voorzitter van de ruim dertig leden tellende winkeliersvereniging.

 

Nieuwe leden gezocht

De samenwerking met Quick Help moet extra opdrachten en omzet opleveren voor de leden van PGN. Kemper: “Dat is mooi meegenomen om te blijven voortbestaan en daar zal deze samenwerking zeker aan bijdragen! Verder zijn wij ook actief op zoek naar nieuwe leden voor onze groep, die in de toekomst ook hiervan kunnen profiteren. Deze kunnen zich bij mij melden, dan kan ik hen gelijk informeren over de goede plannen die wij hebben voor dit nieuwe jaar!”

Om zijn leden bij de nieuwe samenwerking te ondersteunen, is er een nieuw onderhoudsboekje voor de klanten. Verder is www.parketgroep.nl uitgebreid, waarbij extra aandacht wordt geschonken aan de eigen lijn onderhoudsproducten.