PGN vernieuwt de lijn onderhoudsproducten

26-11-2015
PGN vernieuwt de lijn onderhoudsproducten

PGN vernieuwt de lijn onderhoudsproducten

NIEUWEGEIN- ParketGroep Nederland (PGN) heeft al enige jaren een lijn met onderhoudsproducten onder eigen naam. Onlangs is deze lijn volledig vernieuwd, zodat het past bij het huidige assortiment vloeren die verkocht worden bij de winkels van ParketGroep Nederland.

Deze lijn bevat producten voor onderhoud en behandeling van diverse type vloeren: houten vloeren, gelakte vloeren, met olie(hardwax) behandelde vloeren en vloeren met een kunststof oppervlakte. De collectie is volgens PGN zo volledig dat vrijwel elke vraag van de consument hiermee opgelost kan worden.

De onderhoudsproducten van de ParketGroep Nederland worden verkocht in alle 26 winkels die bij de groep zijn aangesloten en ook via de webshop. In de webshop kan de consument de hele collectie kopen, die dan door het dichtstbijzijnde ParketGroep lid geleverd wordt.

Om de consument beter voor te lichten en te informeren over het onderhoud en de behandeling van de gekochte vloeren is er ook een speciaal onderhoudsboekje ontwikkeld (zie foto). Dit wordt aan elke consument meegegeven, die een vloer heeft gekocht (of gewoon interesse hierin heeft). In dit boekje wordt per vloersoort duidelijk vermeld hoe deze onderhouden en behandeld moet worden. Tevens is er een onderhoudspaspoort toegevoegd, waarop ingevuld kan worden welke vloer er gekocht is (met alle specificaties), zodat de winkels van de ParketGroep in de toekomst ook het juiste advies kunnen blijven geven.