Pieter-Jan Dendooven verkoopdirecteur Lamett Europe

Pieter-Jan Dendooven verkoopdirecteur Lamett Europe | Parketblad
Pieter-Jan Dendooven verkoopdirecteur Lamett Europe | Parketblad


DEERLIJK – Lamett Europe NV laat weten het organogram van de firma bijgestuurd te hebben om de voortdurende groei te ondersteunen. De belangrijkste ingreep is dat Pieter-Jan Dendooven (r) benoemd is tot verkoopdirecteur Europe. Hij werkt al 2,5 jaar bij Lamett. Daarnaast is er nu een aantal country managers, waaronder Elewout Decock als commercieel-directeur voor België. In Nederland wordt Lamett verdeeld door Intercombi te Kaatsheuvel. Ook wordt de nauwe samenwerking met marketingadviseur Kurt Ostyn verder gezet. Samen met Lien Heirwegh en algemeen-directeur Bruno Descamps zal hij verder de marketingstrategie van Lamett bepalen.

Lamett produceert en verdeelt parket-, laminaat- en klikvloeren naar Europa, Rusland, Azië en de VS. De productie vindt deels in Europa en deels in Azië plaats. De omzet evolueerde de voorbije zeven jaar van 2 miljoen euro tot circa 20 miljoen euro dit jaar.

 

 

Intercombi lanceerde dit najaar het Dream Box-concept van Lamett in Nederland. Hierbij kunnen consumenten en dealers op www.intercombi.nl gratis drie stalen bestellen. Deze worden in een fraaie box met foldermateriaal opgestuurd.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen