PPC Bijspijkerdagen komen eraan

PPC Bijspijkerdagen komen eraan | Parketblad


WIJK BIJ DUURSTEDE – De Plinten & Profielen Centrale houdt volgende maand voor de zesde maal zijn Bijspijkerdagen. Dé plaats waar het vakmanschap van producent en dat van parketteur samenkomen. Dit jaar zijn er elf workshops. Met uiteenlopende thema’s als verlichting in de vloer, ronde muren, stofvrij en schoon werken, en luchtbevochtiging. Ook is er aandacht voor gereedschap, olie, lakken, kleuren van vloeren en ondervloeren voor pvc/vinyl.

De Bijspijkerdagen vinden op maandag 17 en 24 september plaats in Wijk bij Duurstede. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De workshops duren een uur en zijn gepland tussen 10 en 16 uur. Per dag worden er vier gegeven. “Wie meerdere workshops wil volgen, is uiteraard beide dagen van harte welkom!”, zegt directeur Drees Klaassen. Meer informatie over de workshops plus verslagen en foto’s van de vorige Bijspijkerdagen vind je op www.bijspijkerdagen.nl. Daar kun je je ook direct inschrijven. Maar het is ook mogelijk een formulier te downloaden om uit te printen. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met Dina Steen via + 31 (0) 343 475 051 of [email protected].

 

Nu ook BijspijkerdagMarkt

Geen tijd om een van de Bijspijkerdagen te bezoeken? Kom dan langs op de nieuwe BijspijkerdagMarkt. Die vindt beide maandagen plaats van 16 tot 18 uur. Drees Klaassen: “Eigenaars, verkopers en leggers, iedereen is hier welkom om in contact te komen met de leveranciers van de workshops. Om vragen over hun nieuwste producten te stellen, maar ook om te profiteren van de scherpe BijspijkerdagMarkt aanbiedingen. Laat u zich ook bijspijkeren?”