PPC bouwt dealernetwerk Bauwerk verder uit

PPC bouwt dealernetwerk Bauwerk verder uit | Parketblad

WIJK BIJ DUURSTEDE- Het aantal Bauwerk-dealers groeit gestaag. Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft tot nu toe 13 parketspeciaalzaken en woninginrichters gevonden, die dit Zwitserse kwaliteitsparket verdelen, aldus PPC.

De groothandel uit Wijk bij Duurstede heeft inmiddels 13 verkooppunten geïnstalleerd. Er zijn nog mogelijkheden voor een dealerschap in de Randstad en in het noorden van het land. Bauwerk onderscheidt zich op de markt met eigentijdse kleuren en is vooral bekend van haar tweelaags systeemparket. “Met dit exclusieve merk kun je als parketspecialist gaan voor de betrouwbaarheid van een Zwitsers topmerk, dat al 80 jaar parketvloeren maakt. Niet alleen in de zin van kwaliteit en beschikbaarheid, maar ook met een perfecte technische ondersteuning en after sales”, aldus Axel Martens, accountmanager Bauwerk bij de Plinten & Profielen Centrale.

Als exclusieve verdeler voor Nederland werkt de groothandel uit Wijk bij Duurstede aan een netwerk van Bauwerk-dealers, met een goede spreiding door heel het land. “Wij werken alleen samen met professionele vloerenbedrijven met eigen leggers en een kwalitatief hoogwaardige showroom met goede adviseurs.” Op dit moment zijn 13 verkooppunten geïnstalleerd: Biggelaar Parket (Veghel), Bloemen Parket (Kerkrade), Bouman Vloerservice (Doetinchem), Holleman Parket (Wageningen), Hout van Hout (Oldenzaal), Huot Denspark (Alkmaar), Jim Bouwmeester Vloeren (Lelystad), J.J.J. de Jager Woningstoffering & Interieurprojecten (Nieuwegein), MoreFloors Vloeren (Breda), Theo van Epen Parketvloeren (Bussum), Verhaag Parket (Sevenum), ‘t Vloerenhuis (Putten) en Willemen Parket (Velddriel). Op de foto: Bauwerk Parket Formpark (copyright Bauwerk Parkett AG).
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen