PPC nu ook verdeler van Scratchnomore

PPC nu ook verdeler van Scratchnomore | Parketblad

WIJK BIJ DUURSTEDE- Als aanvulling op haar al jarenlang bekende vloerbescherming artikelen in vilt, biedt de Plinten & Profielen Centrale (PPC) nu ook de vloerbescherming van Scratchnomore.

Dit compacte en overzichtelijke assortiment biedt een breed scala aan oplossingen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten op alle soorten vloerbedekking. De vloerbescherming producten van Scratchnomore zijn gebaseerd op eenmalige montage van het basisdeel, en een eenvoudig verwisselbaar beschermvoetje. Opvallend daarbij is dat dit is gemaakt van tapijtvezels die heel erg dicht op elkaar staan. “Hierdoor glijdt Scratchnomore ook perfect op het ietwat stroeve Quick-Step Impressive laminaat”, aldus productmanager Niels Aarnoudse van de groothandel in Wijk bij Duurstede.

In tegenstelling tot goedkope plakvilt voetjes en teflon krassen de beschermers van Scratchnomore niet. Zelfs niet op kras gevoelige PVC-vloeren! Scratchnomore heeft aan alles gedacht: zo zijn er beschermers om in alle voorkomende houten en kunststof stoel- en tafelpoten te schroeven. Die van Footfixx Hollow passen zowel in ronde als vierkante holle-buisframes en zijn ook te gebruiken voor poten die onder een hoek staan. Daarnaast is er een schroefdraad versie voor in poten waarin schroefdraad M8 of M10 zit. Chairfixx is dé oplossing voor alle slede stoelen met een ronde buis en voor onder alle andere meubels is er Multifixx, aldus de PPC.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen