PPC officiële verdeler van James onderhoudsproducten

Onderhoud 30-01
PPC officiële verdeler van James onderhoudsproducten

PPC heeft zijn assortiment uitgebreid met de producten van James, een merk dat sinds 1927 bekend staat als expert in het onderhouden van harde vloeren, tapijt en stoffen meubels. Met het toevoegen van James, beroemd om zijn effectieve aanpak van uitdagende vlekken zoals koffie, rode wijn en nagellak, versterkt PPC naar eigen zeggen zijn positie met producten die zowel effectief als gebruiksvriendelijk zijn.

PPC officiële verdeler van James onderhoudsproducten

Een van de innovatieve hulpmiddelen van James is de Vlekkenzoekmachine. Beschikbaar op www.james.eu/nl/vlekken, biedt deze tool gebruikers de mogelijkheid om voor meer dan 1500 verschillende soorten vlekken de ideale oplossing te vinden. Dit maakt het makkelijker om snel de juiste behandeling voor specifieke vlekken te kiezen.

PPC officiële verdeler van James onderhoudsproducten

Om de producten aantrekkelijk te presenteren, zijn er diverse productdisplays ontwikkeld, geschikt voor elke showroom. Deze variëren van eenvoudige displays tot een stijlvolle interactieve optie met een iPad, die helpen bij het verkopen van de juiste onderhoudsproducten in jouw showroom.

Duurzaamheid James-producten


Een belangrijk aspect van de James-producten is hun duurzaamheid. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar en dragen het groene AISE keurmerk, wat de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van het merk benadrukt. Dit maakt de James-producten niet alleen effectief in onderhoud, maar ook een verantwoorde keuze voor zowel consumenten als professionals, aldus PPC.