PPC opent filiaal in Antwerpen

PPC opent filiaal in Antwerpen

PPC kondigt met trots de opening van het nieuwe filiaal in Antwerpen (Wilrijk) aan, dit is tevens het zevende filiaal van PPC. Dit filiaal aan de Planetariumlaan 23D staat symbool voor de voortdurende groei van PPC en hun toewijding aan het verbeteren van de lokale service en bereikbaarheid in België.

PPC opent filiaal in Antwerpen

Na een eerste succesvolle maand in bedrijf, heeft de nieuwe vestiging al bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor de regio. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 16.000 producten in 10 verschillende categorieën is duidelijk dat PPC innovatie, kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel draagt.

PPC opent filiaal in Antwerpen

Filiaal biedt alle benodigdheden

In het filiaal zijn alle benodigdheden te vinden voor de installatie en afwerking van vloer, trap of klus, met een ruime keuze en snelle bestelmogelijkheden voor het volledige assortiment. Dit ondersteunt PPC's visie van one-stop-shopping, met een nadruk op gemak en klanttevredenheid.

PPC opent filiaal in Antwerpen

Brittany van Rossem, Manager Filialen bij PPC, is enthousiast: "Onze uitbreiding naar België is een mooie stap. We brengen onze expertise en service nu nog dichter bij onze Belgische klanten."