PPC presenteert…beton?

PPC presenteert…beton? | Parketblad


WIJK BIJ DUURSTEDE- Na een succesvolle verschijning van Cemcolori op de Parket Ambachtsdagen van de Plinten & Profielen Centrale, zijn de Beton-Ciré vloeren van deze fabrikant nu ook verkrijgbaar bij de groothandel uit Wijk bij Duurstede.

In samenwerking met PPC biedt Cemcolori trainingen aan. Hierbij worden verwerkers geschoold in het aanbrengen van Beton-Ciré vloeren en door Cemcolori gecertificeerd. “Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten op vloerengebied. Vaak komen die voort uit wensen van onze klanten. Zo kregen wij steeds meer vraag naar Beton-Ciré vloeren. Door samen te werken met Cemcolori, dé Nederlandse producent van Beton-Ciré, kunnen wij hierin voorzien”, vertellen Lisa en Peter Klaassen, de directeuren van de Plinten & Profielen Centrale (PPC).

Erik Hegger, directeur van Cemcolori Nederland, kijkt terug op een geslaagde aanwezigheid op de Parket Ambachtsdagen, afgelopen september in Wijk bij Duurstede: “Met onze deelname aan dit vakevenement van PPC wilden wij onze samenwerking met deze groothandel als selectief verdeler bekendmaken. Wij zijn verheugd met de vele positieve reacties die wij daar hebben mogen ontvangen. Samen met PPC willen wij op een professionele manier Beton-Ciré aanbieden. Onze samenwerking richt zich vooral op de vraag die voortkomt uit de parketvakhandel, woninginrichtings- en decoratiebedrijven in Nederland. De vraag uit deze hoek wordt steeds nadrukkelijker en wij zijn er trots op dat wij hierin samen met deze groothandel kunnen voorzien! Daarbij staan kwaliteit en een snelle service zowel bij ons als bij PPC centraal.”

De betonlookvloeren van Cemcolori zijn naadloos, duurzaam, waterdicht en zéér hygiënisch, aldus de groothandel. “De unieke samenstelling en mogelijkheden maken Cemcolori tot een ideaal product voor woningen, winkels en kantoren waar men een moderne, stoere of industriële uitstraling wenst zónder de nadelen van een gestorte vloer! Beton-Ciré vloeren noteren een toenemende vraag vanuit zowel de private als de zakelijke markt”, legt Fred Lakeman, adviseur van Cemcolori, enthousiast uit. “De unieke samenstelling van Cemcolori zorgt, naast de goede verwerkbaarheid, voor een blijvende flexibiliteit en hoge mate van comfortbeleving bij de gebruiker. De cementcomponent geeft voldoende hardheid en een goede krasbestendigheid. Bovendien is Cemcolori van nature waterdicht, wat dit product uniek maakt vergeleken met veel andere producten op de markt.”

“Natuurlijk zijn er meerdere producten verkrijgbaar, waarbij een fraaie betonlookuitstraling verkregen wordt. Deze moeten echter waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren”, licht Lakeman toe. “Op langere termijn kan dit problemen opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval. Cemcolori is van nature waterdicht en wordt met een speciaal ontwikkelde laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Dit maakt de vloer bovendien zeer goed te reinigen. Deze unieke eigenschappen maken Cemcolori een zeer geliefd alternatief voor tegels of vloeren in bijvoorbeeld natte ruimtes.”

Met de vele basis trendkleuren is een combinatie met iedere interieurstijl te creëren. Een Cemcolori-vloer bestaat uit drie componenten: Basis Deco, Resin Deco en een vloeibaar kleurpigment. Lakeman: “Deze worden in een vaste mengverhouding gemengd tot een zeer goed verwerkbare mortel. De afwerking is op iedere droge en blijvend droge, stabiele en propere ondergrond aan te brengen. Voor het aanbrengen van de mortel gebruik je een spaan, waarmee je een geheel eigen structuur maakt. In tegenstelling tot andere cement- of betongebaseerde systemen zijn de droogtijden kort. Als finish breng je een laklaag aan. De speciaal ontwikkelde PU Supercoat laklaag maakt deze vloeren bijzonder goed bestand tegen chemicaliën en geschikt voor zeer intensief gebruik, zoals bijvoorbeeld in autoshowrooms, kapsalons of fietszaken.”
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen