PPC: update collectie MDF folieplinten

PPC: update collectie MDF folieplinten | Parketblad
PPC: update collectie MDF folieplinten | Parketblad

WIJK BIJ DUURSTEDE- De Plinten & Profielen Centrale (PPC) heeft in haar MDF folie assortiment de plinten van 60 x 15 mm met ronde kanten vervangen door een strakkere uitvoering van 70 x 14 mm.

De nieuwe plinten staan niet op zichzelf. De groothandel uit Wijk bij Duurstede biedt een uitzonderlijk breed assortiment randafwerking in ruim 170 kleuren folie. Van plinten tot afwerklijsten met plakstrip en van dilatatie- tot hoeklijnprofielen. Zelfs de zelfklevende rozetten zijn in alle kleuren leverbaar.

De nieuwe MDF folieplinten lijken veel op de SfeerPlinten Modern van PPC en passen dan ook veel beter bij de wensen van de huidige consument. Net als het oude model is de MDF folieplint 70 x 14 er in ruim 170 kleuren. Voor iedere PVC- en laminaatvloer vindt u op de webshop van de groothandel heel gemakkelijk de juiste plint met de Plintenzoeker.

“De dikte van 14 millimeter is meer dan genoeg om de zwelruimte te overbruggen, die je voor PVC- en laminaatvloeren moet aanhouden”, vertelt productmanager Niels Aarnoudse. “Bij de nieuwe plinten horen handige blokjes, die je zowel voor binnen- als buitenhoeken kunt gebruiken, en die tegelijkertijd als eindstuk dienen. Hiervoor hoef je niet in verstek te zagen. Dankzij het formaat van 17 x 17 mm zit je altijd goed, omdat je 3 mm kunt opvangen.” Alle MDF folieplinten van PPC kunnen worden bevestigd met schroeven of lijm, maar ook door middel van een onzichtbaar clipsysteem. De speciale clip schroef je iedere 20 á 50 cm op de muur.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen