PPC vaste distributeur voor BOEN in Nederland

14-09-2017
PPC vaste distributeur voor BOEN in Nederland

PPC vaste distributeur voor BOEN in Nederland


WIJK BIJ DUURSTEDE - BOEN heeft Plinten en Profielen Centrale geselecteerd voor de distributie in Nederland. Bestaande Nederlandse klanten zijn overgedragen en PPC voert gesprekken met potentiële klanten voor het BOEN dealerschap.

Met deze strategische wijziging is BOEN ervan overtuigd zowel commercieel als logistiek de juiste partner te hebben voor de Nederlandse markt.

PPC is erg blij met deze aanvulling op het assortiment vloeren. Het kwalitatieve drie-laags parket met klikverbinding biedt een brede range aan producten. Het BOEN programma is verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance. Iedere stijl bestaat uit ongeveer 20 decors. Tel daar de drie sorteringen, 5 formaten en 4 manieren van oppervlaktebehandeling bij en de keuze is enorm! Lisa Augustin-Klaassen: “We zijn erg blij de drie-laags vloeren van BOEN nu ook te mogen leveren en kijken uit naar de mooie nieuwe samenwerkingen die hieruit ontstaan.” De vloeren zijn uiteraard ook te zien op de stand van de PPC op de komende InCoDa in Gorinchem van 17 tot en met 19 september.