PPC verdeelt Stadler Form luchtbevochtigers

21-01-2016
PPC verdeelt Stadler Form luchtbevochtigers

PPC verdeelt Stadler Form luchtbevochtigers

WIJK BIJ DUURSTEDE- De Plinten & Profielen Centrale (PPC) verdeelt vanaf nu de luchtbevochtigers van Stadler Form. Het eerste wat daaraan opvalt, is (inderdaad) het strakke en creatieve design van de diverse modellen.

Daarnaast staat Stadler Form voor Zwitserse kwaliteit en vooral ook functionaliteit, zo stelt PPC. Met dit veelzijdige programma kunnen winkeliers bij iedere houten vloer een goede luchtbevochtiger meeleveren. Dit voorkomt in de winter veel problemen met krimpen en naadvorming.

Van de in hun vorm en kwaliteit opvallende design luchtbevochtigers van Stadler Form biedt PPC zeven modellen plus één digitale hygrometer met thermometer en klok. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar in wit en zwart, de meeste modellen ook in limegroen en brons. De Zwitserse fabrikant is vooral bekend van zijn futuristische Fred (foto). Deze op een UFO lijkende warmwater luchtbevochtiger is met zijn geïntegreerde hygrostaat en automatische uitschakeling goed voor ruimtes tot 50 vierkante meter. De kubusachtige Oskar is een andere klassieker uit het gamma. Van deze koudwater luchtbevochtiger met antibacteriële filtercassettes zijn drie uitvoeringen, goed voor ruimtes van respectievelijk 30, 50 en 100 vierkante meter. Alle drie de Oskars hebben een houder voor geuroliën.

Voor consumenten die een ultrasone luchtbevochtiger willen, hebben parketspeciaalzaken en woninginrichters met de Anton (tot 25 m2) en de Jack (tot 65 m2) compacte en degelijke apparaten in huis. “Beide hebben een antikalk cartridge voor een extra lange levensduur. De Fred heeft hiervoor de Magic Ball”, vertelt productmanager Niels Aarnoudse van de groothandel in Wijk bij Duurstede. Vrijwel alle apparaten werken met de Ionic Silver Cube om het water vrij te houden van bacteriën en ziektekiemen. De Robert is een krachtige luchtreiniger en –bevochtiger voor ruimtes tot 80 vierkante meter. Omdat de verkoopprijzen stabiel zijn, hoeven winkeliers niet bang te zijn voor oneerlijke prijsconcurrentie op internet.