PPC weer met klanten bij Kerakoll

PPC weer met klanten bij Kerakoll | Parketblad

SASSUOLO (I) – 23 klanten van de Plinten & Profielen Centrale (PPC) zijn vorige maand drie dagen te gast geweest bij Kerakoll. Area manager Nederland Geert-Jan Wellink legde de klanten van de groothandel in Wijk bij Duurstede daar alles uit over GreenBuilding Philosophy van deze Italiaanse fabrikant.

Duurzaamheid en de gezondheid van verwerker én eindconsument staan daarbij centraal. Deze keer lag de focus op de SLC Eco L34 Rapid-lijm en de Nanosil Eco. Deze laatste is een universele sneluithardende 1-component MS-lijm voor parketreparaties. Qua afwerking gingen de parketteurs aan de slag met het tweelaags laksysteem SLC Eco Aqua-Pur HPX Extra Mat. “Zelfs na twee keer aanbrengen zul je zien dat de natuurlijke kleur van het hout nauwelijks verandert”, legt Geert-Jan uit. De klantenreis was behalve leerzaam ook leuk. Zo bezochten de parketteurs het Ferrari Museum en deden zij een testdrive in deze felbegeerde rode sportwagens.

 

Kunstharsvloeren

Helemaal nieuw is dat PPC nu ook heel eenvoudig aan te brengen kunstharsvloeren van Kerakoll in zijn Kerakoll-assortiment opneemt. In Parketblad 06-2014 van 27 juni kun je hier alles over lezen. Nog geen abonnee? Abonneer je dan nu op hét vakblad voor de parketbranche in de Benelux. U profiteert dan van de flinke korting voor het eerste jaar. Of vraag onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen