Precies, betrouwbaar en veelzijdig

05-08-2022
Precies, betrouwbaar en veelzijdig

De nieuwe compacte accu-afkortzaag KSC 60 van Festool is precies, betrouwbaar en veelzijdig en bevat ook nog eens de nieuwste generatie koolborstelloze motor.

Precies, betrouwbaar en veelzijdig

Festool breidt zijn omvangrijke accu-assortiment consequent verder uit: de met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is dankzij een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde) uiterst veelzijdig in het gebruik. Dankzij de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom wordt een stabiele zaagbladgeleiding mogelijk gemaakt, wat leidt tot de meest precieze zaagsnedes.

Precies, betrouwbaar en veelzijdig

Het LED-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt gelijktijdig een optimaal zicht op de afgetekende lijn.

Precies, betrouwbaar en veelzijdig

De KAPEX KSC 60 doet qua prestaties in niets onder voor de gesnoerde KS 60. Verantwoordelijk daarvoor is een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen accu en motor.

Het slimme dubbele-accusysteem zorgt voor meer doortrekkracht en reikwijdte: zo kan de KSC 60 met één of twee 18-volt-accu's worden gebruikt en biedt hij power voor de hele werkdag.

De nieuwe accu-afkortzaag KSC 60 is vanaf september 2022 verkrijgbaar.