Quick-Step Academy levert eerste zes Master Installers af

Quick-Step Academy levert eerste zes Master Installers af | Parketblad


WIELSBEKE - Op de productiesite van Quick-Step heeft zojuist de eerste Quick-Step Master Installer-cursus voor laminaat en parket plaatsgehad. Zes enthousiaste installateurs gaven in het nieuwe trainingscentrum te Wielsbeke drie dagen het beste van zichzelf om hun technieken en vaardigheden voor het plaatsen van vloeren verder aan te scherpen.

 

De cursus werd afgesloten met een moeilijke evaluatieproef. Alle zes de plaatsers slaagden hiervoor met glans. Zij kunnen zich vanaf nu ‘Master Installer’ noemen en genieten van de talrijke voordelen en maximale ondersteuning vanuit Quick-Step. Zo kunnen zij naast de gebruikelijke productgarantie gratis twee jaar installatiegarantie bieden aan hun klanten.

 

Niet min

“Ik ben zeer tevreden over de eerste lichting Master Installers, die zojuist is afgestudeerd aan onze pas opgerichte Academy”, vertelt Geert Hanssens, trainingsmanager van de Academy for excellence in flooring. “De moeilijkheidsgraad van de evaluatieproef was niet min, maar iedereen heeft het er echt goed vanaf gebracht! Ons motto is ‘leren tijdens de praktijk’ en deze aanpak loont”.

Ook de nieuwbakken Master Installers zijn positief. Zo werd zelfstandig schrijnwerker Christophe door zijn aannemer Tony Mertens ingeschreven in de overtuiging dat de onderscheiding als Master Installer extra klanten zal opleveren. “Bovenop de kwaliteitsgarantie van het materiaal, wil je toch ook de garantie op een perfecte plaatsing?”

 

Met zijn Academy for excellence in flooring biedt Unilin onder meer installatietrainingen voor zijn laminaat-, parket- en vinylvloeren van Quick-Step en Pergo. Voor meer informatie en inschrijven: www.quick-step-academy.nl of www.quick-step-academy.be.

 

In Parketblad 10-2014 vind je een live reportage van de cursus Master Installer bij Quick-Step. Dit verschijnt 17 oktober. Nog geen abonnee? Abonneer u dan nu op hét vakblad voor de parketbranche in de Benelux. U profiteert dan van de flinke korting voor het eerste jaar. Of vraag onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen