Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

Vloeren & Wanden 22-04
Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

Quick-Step lanceert vier nieuwe collecties PVC-vloeren vol hedendaagse designs die je simpelweg kunt verlijmen en zo naadloos in elkaar overvloeien. De PVC FLEX-collecties kunnen moeiteloos met elkaar worden gecombineerd in dezelfde ruimte of in ruimtes die in elkaar overlopen.

Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

De Fuse- en Liv-collecties bestaan uit middelgrote plankdesigns. In de Pristine-collectie zitten de visgraatvloeren en de Blush-collectie bevat alle soorten tegels.

Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

Voor elke stijl een vloer

Dankzij de brede waaier aan designs fungeren de vloeren uit de PVC Flex-collecties als een ideaal canvas om je persoonlijkheid te laten spreken. Ben je een vintage-fan of eerder een romantische ziel met zin voor traditie? De middelgrote plankdesigns van de Fuse-collectie passen overal. De Liv-collectie vormt de perfecte basis voor hedendaags design en ook ideaal voor kleinere ruimtes zoals badkamers of keukens. Voor liefhebbers van een tijdloos interieur dat luxe en elegantie uitstraalt, sluit de visgraatvloer uit de Pristine-collectie naadloos aan. De Blush-collectie bevat tegels in uiteenlopende dessins waaronder een neutrale tegel die zich als een kameleon aanpast aan elke designstijl of bijvoorbeeld een gedurfd terrazo dessin.

Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

Mix & Match

Omdat de vier PVC Flex-collecties een brede waaier aan decors en kleuren omvatten, is de kans zelfs groot dat het moeilijk is om jezelf te beperken tot één keuze. Het goede nieuws is dat de tegeldesigns uit de Blush-collectie heel gemakkelijk te combineren zijn met de Pristine-visgraatvloeren en de plankendesigns uit de Fuse- en Liv-collecties. Met de nodige mix en match vind je de juiste PVC Flex-vloer voor elke ruimte in het huis, dus ook voor de badkamer en keuken want PVC Flex is 100 procent waterdicht.

Quick-Step lanceert vier nieuwe PFC Flex-collecties

PVC-vloeren van Quick-Step

De PVC Flex-vloeren kunnen gewoon op de grond worden verlijmd of worden gecombineerd met de nieuwe Flex Pro-ondervloer met een zelfklevende kant. De vloeren zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook comfortabel en warm en zijn bovendien geluiddempend.
Alle PVC-vloeren van Quick-Step worden volledig geproduceerd in België, waarbij de vloer uit ongeveer 40 procent kalk bestaat, een natuurlijk materiaal dat in overvloed beschikbaar is en deels wordt vervaardigd van gerecycled PVC.