Quinty Trustfull is ‘de stem’ van HGTV Nederland

Nieuws 04-01
Quinty Trustfull is ‘de stem’ van HGTV Nederland

De nieuwe interieur- en lifestylezender HGTV (Home & Garden TV) - die op 15 januari 2024 door Discovery in Nederland wordt gelanceerd – krijgt niemand minder dan oud Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull als ‘stem van de zender’.

Quinty Trustfull is ‘de stem’ van HGTV Nederland

Quinty Trustfull: “Ik was zeer verheugd toen HGTV mij benaderde met de vraag of ik de voice-over van hun nieuwe zender wil zijn. Natuurlijk wil ik dat! Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging. HGTV ken ik al jaren en keek ik altijd in de Verenigde Staten. Mijn absolute favoriete shows zijn Fixer To Fabulous en My Lottery Dream Home!”

HGTV in 93 landen

Tatiana Lagewaard, Head of Content & Programming bij Warner Bros. Discovery: “Als er iemand is die goed bij de kernwaarden van de zender past, dan is het Quinty wel! Authentiek, positief en vriendelijk: zo kunnen we zowel HGTV als Quinty omschrijven. Zij past heel goed bij de sfeer van onze zender en het was voor ons zo duidelijk als wat: Quinty voelt voor ons als de perfecte match!”

Wereldwijd is HGTV in meer dan 93 landen beschikbaar. In Nederland is HGTV te zien bij: KPN (43), Ziggo (26) en Odido (28).