Renotec Duo viert 20e verjaardag

Renotec Duo viert 20e verjaardag | Parketblad


BERGEN OP ZOOM - Deze maand bestaat Renotec Duo BV alweer 20 jaar. John Evers en Marga Jansen hebben hun onderneming in die tijd explosief zien groeien, maar de kern is hetzelfde gebleven. “Wij zijn nog steeds een bedrijf dat graag zijn vakkennis deelt, optimale communicatie hoog in het vaandel heeft staan en meegaat met de tijd!”

Het bedrijf is inmiddels totaalleverancier van allerhande benodigdheden voor de parketteur. “Door de jaren heen hebben wij een uniek assortiment gecreëerd, ontstaan door strategische importschappen. Hierdoor koop je als parketteur rechtstreeks bij de bron”, vertelt directeur John Evers. Hij ontwikkelde de afgelopen jaren ook allerlei innoverende producten om de parketbranche nog beter van dienst te kunnen zijn en zijn bedrijf te onderscheiden van andere. “Ook de volgende twintig jaar blijft het bedienen van de branche met inspirerende en innoverende producten voor ons een speerpunt!”

Maandag 25 maart houdt Renotec Duo een inspirerende en leerzame workshop om zijn 20-jarige jubileum te vieren. Deze gratis workshop mét lunch gaat over schuren en oliën. De workshop begint om 10.30 uur en aanmelden is verplicht. Dit kan via [email protected].
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen