Robuuste werkbroek met ultieme bewegingsvrijheid

Algemeen 25-04
Robuuste werkbroek met ultieme bewegingsvrijheid

De nieuwe Steel Work Pant van Carhartt is ontworpen voor het stevige werk. De heavy-duty werkbroek heeft een robuuste constructie en relaxte pasvorm. Meerdere zakken bieden opbergruimte voor gereedschap en de verstevigde kniepartijen bieden de mogelijkheid tot het inzetten van kniebeschermers.

Robuuste werkbroek met ultieme bewegingsvrijheid

Of het nu gaat om het graven van greppels of het trekken van kabels, met deze broek ben je klaar voor elke uitdaging. Hij is gemaakt van robuust stretch ripstop materiaal met Rugged Flex-technologie voor ultieme bewegingsvrijheid. Dit wordt versterkt door het Flex Cordura-kruis en de Comfortflex-tailleband. De broekspijpopening is wat groter zodat deze over de werkschoen valt.

Robuuste werkbroek met ultieme bewegingsvrijheid

Werkbroek met functionele zakken

De Cordura verstevigde vlakken en functionele zakken zorgen voor extra stevigheid en opslagmogelijkheden. De broek is zo geconstrueerd dat je nooit een lus of zak kapottrekt. Steel Work Pants van Carhartt zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met meer of minder steekzakken, achterzakken en gereedschapsvakken. En in meerdere kleuren.

Carhartt is wereldmarktleider en maakt al vanaf 1889 werkbroeken. Het merk staat bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen en comfort. De werkbroeken in de collectie van Carhartt zijn gemaakt van de sterkste materialen in combinatie met moderne technologieën die perfect zijn voor veeleisend werk.