Ruud Stam 25 jaar bij Schönox

Ruud Stam 25 jaar bij Schönox | Parketblad

ALBLASSERDAM - Ruud Stam, verkoopleider Vloertechniek Benelux, heeft onlangs zijn zilveren jubileum bij Schönox gevierd. Hij heeft in die tijd de verkoop van de vloerproducten van deze Duitse producent van bouwchemische producten in Nederland en België opgebouwd en succesvol verder ontwikkeld. Veel parketteurs kennen hem als de man die al meer dan tien jaar geleden de MS-polymeerlijmen promootte.

De bedrijfsleiding van de fabriek in Rosendahl bedankte Ruud en vier andere jubilarissen met een etentje voor hun langjarig verantwoordelijk engagement en loyaliteit. Parketblad bedankt Ruud voor zijn maandelijkse column, die hij en cartoonist Matthijs Ruis al sinds 11 april 1997 voor onze lezers maken. Na ruim zestien jaar krijgt onze redactie hier nog steeds regelmatig complimenten voor!

‘Het kan altijd nóg beter!’

Als wij Ruud vragen hoe hij zijn 25 jaar bij Schönox heeft ervaren, antwoordt hij: “Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Enerzijds als gevolg van grote investeringen in toekomstgerichte productontwikkelingen, extra productielijnen en groei van het aantal medewerkers. Anderzijds door verkoopexpansie in meerdere landen. Met name de afdeling Vloertechniek in Nederland heeft in de afgelopen decennia veel terrein gewonnen dankzij de introductie van vele innovatieve producten.”

Ruud vindt ook dat de vloerenmarkt behoorlijk is veranderd: “Er zijn veel meer spelers actief, de kwaliteit van de verwerker is duidelijk toegenomen en de kritische houding ten opzichte van opdrachtgevers is sterk verbeterd. Door de toename van scholing en de daarop volgende vakkennis is de markt zelfverzekerder en assertiever geworden. Slechte ondergronden worden niet meer als vanzelfsprekend geaccepteerd, maar juist met onderbouwde argumenten bekritiseerd. Ik heb het gevoel dat Schönox hieraan een grote bijdrage heeft kunnen leveren. Mijn team en ik gaan in ieder geval op de ingeslagen weg door. Want het kan altijd nóg beter!”

Op de foto Ruud Stam met rechts Douwe de Haan, die onlangs de buitendienst van Schönox Vloertechniek heeft versterkt. Meer lezen over de nieuwe vertegenwoordiger? Mis dan Parketblad 9-2013 van 20 september niet!
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen