Samenwerking Aspecta en Roommade

13-08-2015
Samenwerking Aspecta en Roommade

Samenwerking Aspecta en Roommade

ASTEN- Vanaf 15 augustus zal distributeur Roommade uit Asten de Aspecta LVT vloeren exclusief voor de Nederlandse detaihandel en projectmarkt gaan distribueren. Enkele grotere projectinrichters zullen nog wel zelf door Aspecta BV worden beheerd. Nu kan ons land, in navolging van Amerika en twaalf andere Europese landen, kennis maken met de LVT vloeren van Aspecta. Marcel Kies van Aspecta: "Wij zijn zeer content over de samenwerking met Roommade als nieuwe distributiepartner voor de Nederlandse markt. Roommade is een zeer modern denkend, innovatief bedrijf, met zes man in de buitendienst, dat zeker de nodige impact voor ons merk gaat creëren."

Roommade start direct met het uitrollen van stalen en marketing materialen van de Elemental by Aspecta dryback collectie (2,5 mm dik met een toplaag van 0,55 mm) naar 400 gespecialiseerde woninginrichters, parketspeciaalzaken en interieurdecoratie zaken. Tegelijkertijd wordt er gestart met de introductie van de Aspecta-Five dryback projectcollectie (3,2 mm dik met een toplaag van 0,70 mm) naar architecten, designers en projectinrichters. Beide collecties zijn uit voorraad leverbaar vanuit Nederland.

Voor de bewerking van de projectmarkt heeft Aspecta architectenmappen ontwikkeld met een overzicht van de gehele Aspecta-Five collectie (109 referenties). Aspecta heeft een sample service ontwikkeld, waarbij klanten rechtstreeks via de website www.aspectaflooring.com stalen kunnen bestellen die binnen 48 uur aangeleverd worden. Tijdens de Domotex in Hannover (16-19 januari) zal de nieuwe productlijn Aspecta-Ten worden geïntroduceerd, een LVT click versie. Op de foto van links naar rechts: Mano Demmers (Roommade), Paul Mattijssen (Roommade) en Marcel Kies (Aspecta).