Samenwerking F. Ball en Dersimo

28-05-2018
Samenwerking F. Ball en Dersimo

Samenwerking F. Ball en Dersimo
F. Ball, Britse fabrikant van vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen, legt de basis voor een nieuwe samenwerking met distributeur Dersimo waarmee het bedrijf zijn activiteiten en distributie in de Nederlandse vloerenmarkt verder uitbreidt.

Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking reisden de verkoop- en marketingteams van Dersimo uit Maassluis naar het Engelse Staffordshire. Daar vond een bezoek aan het hoofdkantoor van F. Ball plaats waar de hightech-productie van de hoogwaardige vloerproducten plaatsvindt. Op het programma stonden onder andere een introductie, rondleiding en intensieve producttraining, waarbij een groot aantal vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen zelf uitgeprobeerd werden, in het trainingscentrum van F. Ball.

Deze ontwikkeling markeert een volgende stap in de groei van het Britse bedrijf in Nederland, aldus het persbericht. Als belangrijke distributeur voor de producten van F. Ball worden de verkoop- en marketingteams van Dersimo ondersteund door de technische adviseurs van F. Ball. Jonathan Goold, Export Business Manager bij F. Ball is enthousiast: “Wij zijn erg betrokken bij de Nederlandse vloerenmarkt. Het ontwikkelen van onze relatie met Dersimo is een prominente stap in het bereiken van onze doelstellingen. We zien er naar uit deze samenwerking te versterken en in de toekomst nog meer vloerenstoffeerders van onze eersteklas vloerinstallatieproducten te voorzien.”