Samenwerking SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw

Samenwerking SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw | Parketblad

HARDERWIJK- SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw gaan samenwerken om zzp’ers te stimuleren hun vakmanschap verder te ontwikkelen.

Investeren in vaardigheden, kennis en vakbekwaamheid is voor zzp’ers van belang om hun positie als zelfstandig ondernemer te versterken. Vanuit die gedachtegang is deze samenwerking en de daaraan gekoppelde kortingsactie voor leden van Zelfstandigen Bouw ontstaan. Specialistische kennis en ervaring nemen in belang toe. Het is voor zzp’ers een must zich die kennis eigen te maken. Daarmee vergroten zij hun marktwaarde én hun kans op nieuwe opdrachten.

Veel bedrijven vragen naar certificaten als bewijs van expertise en vaardigheden. Met de juiste certificering kan de zzp’er zich positief onderscheiden bij opdrachtgevers. Met de juiste certificering haalt de zzp’er meer interessante opdrachten binnen. Soma en Zelfstandigen Bouw hechten belang aan vakmanschap. Daarom willen zij de zzp’er stimuleren in zichzelf te investeren. Ter ondersteuning daarbij bieden zij leden van Zelfstandigen Bouw 15% korting aan op opleidingen. Dat maakt het voor de zzp’er financieel aantrekkelijker te investeren in opleidingen waarvoor ze uiteindelijk ook beloond worden door de opdrachtgever. Lees meer over de samenwerking en het opleidingsaanbod op www.somabedrijfsopleidingen.nl .

 
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen