Schilder de vloer

09-02-2017
Schilder de vloer

Schilder de vloer


RIJSWIJK- Het Belgische Devomat presenteert met DevoNatural Floor Paint een gekleurde vloerprimer op plantaardige basis voor hout en beton, voor binnen en buiten.

Het is een dekkende, universele, met water verdunbare hechtprimer op plantaardige basis. Toepasbaar op uiteenlopende ondergronden zoals hout, steen, beton, kunststof, et cetera. DevoNatural Floorpaint dient als dekkende grondlaag en kan verder afgewerkt worden met alle DevoNatural vernissen. Er zijn 4 standaard RAL-kleuren: RAL7040 venstergrijs, RAL7044 zijdegrijs, RAL9010 zuiver wit, RAL9011 grafietzwart. Het product is volgens de fabrikant eenvoudig toepasbaar, heeft geen geur, kent een snelle droging, is dus af te werken met alle DevoNatural vernissen, is bestand tegen de meeste chemicaliën en is trouwens verkrijgbaar in 1232 kleuren op bestelling. Geen grap...

DevoNatural Floor Paint heeft een EC-1 keurmerk wat betreft afgifte van VOS, wordt in 1 laag of 2 lagen aangebracht (tussendoor drogen in 30 minuten), hardt uit na 5 of 6 dagen (maar kan na 8 uur al belopen worden). Aanbrengen met kwast, lakroller of sprayer, eerste laag dwars op de houtnerf en de tweede laag met de nerf mee verven. TTS-Nederland in Veldhoven (Jan van der Torren) verdeelt het merk in ons land.

Schilder de vloer