Schönox MTC Truck bij Renotec Duo

05-09-2012
Schönox MTC Truck bij Renotec Duo

Schönox MTC Truck bij Renotec Duo

BERGEN OP ZOOM - Wil je leren, ben je nieuwsgierig, heb je vragen? Wacht dan niet en kom vrijdag 14 september naar de Inloop Demonstratiedag bij Renotec Duo in samenwerking met Schönox. Die staat dan met zijn Schönox Mobile Training Centre Truck bij de technisch groothandel in Bergen op Zoom. De dag wordt afgesloten met een heerlijke nazomerborrel en barbecue.

Doel van de dag is bestaande klanten en andere geïnteresseerde vloerenleggers samen te brengen en noviteiten op het gebied van de installatie van houten vloeren en pvc-stroken te laten zien. “Het ergonomisch, schoon, snel en staand verlijmen van houten vloeren met onze ILine App staat centraal. Net als ons rollijmsysteem IFloor voor pvc-stroken. Dat is echt revolutionair. Bekijk het filmpje op www.rollution.de maar eens”, vertelt René Leeuwerink, technisch adviseur Vloertechniek bij Schönox. “Uiteraard komt ook de ondervloervoorbereiding aan bod, inclusief het egaliseren. Door deze verscheidenheid aan handige systemen biedt Renotec Duo parketteurs en vloerenleggers steeds meer opties hun kennis te verbreden. Zo kun je ook in de huidige tijd goed aan het werk blijven en je marges veilig stellen. Wie wil dat nu niet?”

De Inloop Demonstratiedag duurt van 13-19 uur. In verband met de catering is aanmelden uiterlijk 10 september gewenst. Dit kan via www.renotecduo.nl.