Simson 007 wordt Bostik SUPERFIX 009

Simson 007 wordt Bostik SUPERFIX 009 | Parketblad

DEN BOSCH- Onlangs heeft Bostik haar geheel nieuwe verpakkingslijn geïntroduceerd voor de montage- en afdichtingslijmen en kitten.

De nieuwe verpakkingslijn kenmerkt zich door de witte kokers met donkerblauwe labels met als hoofdmerk Bostik. Het vertrouwde logo van Simson zal voorlopig nog als submerk op de verpakking blijven staan om duidelijk te maken dat het nog steeds om dezelfde soort producten, hoogwaardige kwaliteit en bekende service gaat. De Simson 007 is volgens de fabrikant al jaren één van de absolute topproducten in het assortiment van de flexibele lijmen en kitten en al weer enkele jaren op de markt. Het is één van de weinige producten die echt breed inzetbaar is en zowel als lijm én afdichting uitmuntend presteren, zo stelt Bostik.

Ondanks de uitstekende formulatie van de lijmkit Simson 007 heeft Bostik dit moment van rebranding aangegrepen om het product nog verder te verbeteren en samen met de geheel vernieuwde verpakking onder het merk Bostik in de markt te introduceren. De Bostik lijmkit SUPERFIX 009 is, ten opzichte van zijn voorganger de Simson 007 in nog meer kleuren beschikbaar. Hierdoor kan een nog grotere diversiteit aan toepassingen met één en hetzelfde product en vertrouwde kwaliteit gerealiseerd worden.

De Bostik lijmkit SUPERFIX 009 is voorzien van een CE-markering. Afhankelijk van de toepassing moet een bouwproduct aan bepaalde eisen voldoen om in een gebouw of bouwwerk gebruikt te worden. Hieraan is een zogenaamde prestatieverklaring gekoppeld. Op basis van die informatie kunnen producten beter bekeken worden om tot een juiste keuze te komen. Door de zeer dichte structuur van de SUPERFIX 009 biedt het oppervlak van de kitnaden nauwelijks houvast aan vervuiling, schimmels en kiemen. De Bostik SUPERFIX 009 voldoet daar- door aan de speciale eisen (HACCP norm) die worden gesteld aan afdichtingen in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt.

De SUPERFIX 009 is oplosmiddel-, weekmaker- en isocyanaatvrij. Bovendien is het product zeer emissiearm en past daarmee uitstekend in een duurzame en arbo-vriendelijke omgeving. De SUPERFIX 009 is zeer breed in te zetten. Zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan afdichtingen rondom kozijnen en beglazingen, afdichtingen in beton en metselwerk, metaal (staal, RVS, zink, aluminium, koper, lood), natuursteen, afdichting van lekkages in luchtkanalen, afkitten van tegelwerk, inlijmen en afkitten van draines en doucheputten, dorpels (hardsteen, composiet, hout) op vrijwel alle ondergronden, lijmen van vensterbanken en geschikt voor het verlijmen van diverse isolatiematerialen. En speciaal voor parketteurs: de SUPERFIX 009 is goed in te zetten voor het plakken van plinten.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen