Solza neemt webshop van tegelhandel Yzina.com over

Solza neemt webshop van tegelhandel Yzina.com over

Vloerenwinkel Solza stapt nu ook in de wereld van keramische vloertegels en andere tegels voor in huis. Solza neemt per direct de webshop van tegelhandel Yzina uit Groningen over. 

Solza neemt webshop van tegelhandel Yzina.com over

Jorik van der Heide, directeur van Solza, benadrukte het belang van deze stap: "De Formule van Yzina sprak ons erg aan, hoogwaardige keramische tegels gemaakt in Europa. Zeker hun keramische parket en terrazzolook tegels passen goed bij onze klanten die op zoek zijn naar vloeroplossingen in de keuken, hal, woonkamer of badkamer. Wij waren reeds dealer van tegelhandel Yzina, dus wij weten wat we in huis halen."

Yzina BV werd opgericht in 2022 door Gerjan Zijl. Het tegelbedrijf staat bekend om zijn doordachte 'tyles selected by us' collectie keramiektegels van hoge kwaliteit. Tevens was Yzina specialist in trendy travertin tegels, houtlook tegels voor complete woningen en restaurants. Maar ook bijzondere tegelproducten zoals roodbruine terracotta tegels voor binnen en buiten, marmerlook tegels voor de badkamer en beige gietvloerlook tegels van keramiek.

Webwinkel geïntegreerd in Solza.nl

Solza zal de domeinnaam Yzina.com in de toekomst niet meer gaan gebruiken. De webwinkel van tegelhandel Yzina wordt per direct geïntegreerd in de reeds bekende webshop Solza.nl.