Soudal geroemd om prestaties

Soudal geroemd om prestaties | Parketblad


TURNHOUT - Onderzoek van Deloitte in opdracht van het Verbond van Belgische Ondernemingen heeft Soudal in een galerij van toppresteerders geplaatst, samen met onder meer Audi, GSK en Accent. Hierin is slechts plaats voor 4 procent van de onderzochte ondernemingen. Het onderzoek had de ambitie de succesformule van hoogpresterende bedrijven te achterhalen.

 

Volgens het onderzoek van Deloitte komt een bedrijf in deze topcategorie van hoogvliegers terecht dankzij de combinatie van value, revenue en agility. Onder value wordt verstaan dat het bedrijf eerder kiest voor waardecreatie dan voor prijsverlagingen. Revenue betekent dat het bedrijf eerder kiest voor omzetverhoging dan voor kostenreductie. Agility staat voor het eerder snel experimenteren met nieuwe ideeën dan veel tijd verliezen met uitgebreide businessplannen.

“Als Soudal zijn wij er niet op uit om dit soort prijzen in de wacht te slepen. Maar het is zeker een leuke bijkomstigheid wanneer je tijdens het ‘Soudaliseren’ van de markt een dergelijk compliment krijgt!”, aldus country manager Nederland Gertjan van Dinther van de lijmen- en kittenfabrikant uit Turnhout. “Echter, zonder dat onze klanten openstaan voor innovaties en een stabiel hoog kwaliteitsproduct, zou een dergelijk groeipatroon niet mogelijk zijn. Wij bedanken daarom zeker ook onze klanten. Want klanten zien wij als het aangaan van een langdurig partnership.”

 

De kitten van Soudal zijn onder andere verkrijgbaar bij Vloergroothandel De Betuwe in Oss. Henk Vos (l) demonstreerde deze daar begin september op de Your Floor-huisbeurs.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen