State-of-the-art Experience Center

Vloeren & Wanden 13-05
State-of-the-art Experience Center

Beaulieu International Group (B.I.G.) grijpt de Flanders Flooring Days 2024 aan om hun nieuwe state-of-the-art Experience Center voor het eerst aan het grote publiek te tonen.

State-of-the-art Experience Center

Tijdens de Flanders Flooring Days wordt iedereen uitgenodigd om Beaulieu’s brede waaier aan oplossingen te ontdekken, en dat allemaal onder één en hetzelfde dak. Of het nu gaat om cushion vinyl, harde vloeren, eventtapijt of kunstgras, elke oplossing kan op een unieke manier ontdekt worden. En daar stopt het aanbod niet. Want Beaulieu laat ook zijn Engineered Solutions zoals Fibres en Technical Textiles, evenals zijn Upholstery activiteiten en Beaulieu Polymers schitteren in het Experience Center.

State-of-the-art Experience Center

Elke oplossing van Beaulieu is ondergebracht in een aparte hoek, zodat bezoekers zich volledig kunnen verdiepen in die ene toepassing. Het Experience Center is echter zo gestructureerd dat bezoekers naadloos van de ene oplossing naar de andere kunnen wandelen. Hierdoor worden klanten aangezet om na te denken over de combinatie van meerdere oplossing om zo tot nog inventievere en creatievere projecten te komen.

State-of-the-art Experience Center

Co-creëren in het experiencecenter

De hoek voor BerryAlloc gaat verder dan alleen het productaanbod. Tools zoals Myfloorstyle, een nieuw contentplatform dat antwoord biedt op alle vragen over vloeren en interieurontwerp, en Harmony Lab, een innovatief interieurontwerpconcept dat is gecreëerd in samenwerking met gerenommeerde kleurexperts, laten iedereen het totaalplaatje zien.

Deze creatieve hub is niet alleen een unieke ervaring voor bezoekers, maar ook alle medewerkers kunnen volop genieten van de voordelen van deze gloednieuwe ruimte. In het hart van het gebouw ligt ‘Place Beaulieu’, een veelzijdige ruimte waar iedereen elkaar kan ontmoeten, co-creëren, innoveren en samenwerken.